CHEF er et meget effektivt rengjøringsmiddel for stekepanner, frityrkokere og ovner. Den er formulert for raskt å fjerne bakt karbon og etterlater ingen rester eller dvelende lukt.
Spesialprodukt til å fjerne sotavleiringer og fettbelegg fra kjøkkenutstyr.
GRILL DELER : Forvarm kokeplaten til 80 ° C (176 ° F) før rengjøring og deretter avstenging. Bland 1 del rengjøringsmiddel til 1 del vann og hell direkte på den varme overflaten. Rengjør overflaten med en skrubbepute. Gjenta om nødvendig. Skyll og tørk av med drikkevann. Påfør et tynt lag med matolje for å forhindre at overflaten ruster.
KOMMERSIELLE OVNER : Ikke fortynn. Bruk vernehansker, bruk en svamp eller sprøyte for å påføre CHEF direkte på vegger, stativer og glass. La CHEF fungere i 15 minutter. Sta områder kan trenge lett uro ved hjelp av en nylon skrubbepute. Skyll godt med drikkevann.
DYP RENS: Tøm helt. Skrap av eller slange ned for å fjerne overflødig fett. Fyll opp til 10 cm (4 ”) fra toppen med kaldt vann. Tilsett 1 del CHEF per 25-40 deler vann. Kok oppløsningen i 30 minutter. Skrubb den fettete resten mens den fremdeles er varm. Tøm og skyll av med varmt vann. Skyll godt med drikkevann før bruk. Organiske forbindelser av dette produktet er biologisk nedbrytbare i henhold til OECD Guideline 301.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|---|
Filnavn | Type | Størrelse | Lenke |
Chef.jpg | 1496638 | Last ned | |
![]() |
[10.05.22] Nå har Interclean Amsterdam hatt tre gode dager med besøk. |
[07.04.22] Rengjøring av vinterhagen |
[07.04.22] Såpe utlegger |
[07.03.22] Ønsker du å vaske vinduene som proffene gjør det! |
[27.09.21] GELSAC Milady Sacco Rifiuti Giallo |