Nytt hygienekonsept
Øk din fortjeneste ved å bruke oss som samarbeidspartner, samtidig
som kunden vil oppleve bedre service og reduserte kostnader!
Les hele artikkelen her...
Er det på tide med nytt utstyr?
Stadig flere profesjonelle rengjøringsfirmaer har oppdaget fordelene med engangs våtmopper. Dette er en ny type mopp som har en unik sammensetning.
Nå kan du abonnére på engangsmopper!
Les hele artikkelen her...
Papir anbefalt i stedet for lufttørkere på toalettene
En nylig utført undersøkelse ved Universitetet i Westminster viser at bruk av lufttørker får bakteriene til å florere. Konklusjonen i undersøkelsen er at de bør unngås på steder der god håndhygiene er viktig, som restauranter, hoteller og sykehus.
Les hele artikkelen her...
ECOonline med ny oppdatering i juni og rekordoppslutning på årets Sommerseminar.
I siste halvdel av juni kommer ECOonline med en ny oppdatering som spesielt berører stoffkartotektdelen (ECO Archive) av våre løsninger. Endringen vil gjelde alle nye og eksisterende kunder.
Les hele artikkelen her...
Årets Sommerseminar har fått rekordoppslutning med totalt ca. 230 deltagere.
De som bør delta er: Daglig leder, ledere, vernepersonell og HMS-medarbeidere fra både offentlige og private virksomheter.
Les hele artikkelen her...
NY RENHOLDSMESSE I NORGE
Arrangeres i Letohallen gardermoen messe - konferansesenter 30. august - 1.september 2007
Les hele artikkelen her...
Spar mange penger på Squeegee gummi
I sammarbeid med en rekke vindusvaskere i Danmark har gummifabrikken utviklet to nye gummiprofiler som passer til Unger, Ettore og Sørbo skinner.
Les hele artikkelen her...
Spennende fremtidsrettet business.
Vil du være med på en spennende fremtidsrettet business. Vi holder på med å bygge opp en landsomfattende kjede. Hos oss er det ingen kostnader forbundet med oppstart som kjedemedlem. Vi satser på miljøriktige produkter til private og industri kunder.
Les hele artikkelen her...
Næringsmiddelkjemi
Industriell bearbeiding av matvarer består av prosesser som utnytter kjemiske og fysiske egenskaper hos matvaren. Kunnskap i kjemi og forståelse av grunnleggende kjemiske prinsipper gir innsikt i hvorfor og hvordan de ulike bearbeidingstrinnene skal gjennomføres.
Les hele artikkelen her...