Vi har forbedret brukeropplevelsen din med en mobiltilpasset versjon av nettbutikken.

http://cleaningshop.no

Din handlevogn: 0 varer.
Hygiene og mikrobiologi

1. utgave av boka ble utarbeidet i 1993 og utgitt i 1994. Ingen hadde da erfaring med Reform -94, og i ettertid er vel de fleste enige om at elevmassen er faglig svakere enn det man hadde forestilt seg, og at læreplanene og lærebøkene i mange tilfeller er for ambisiøse.

Vi har diskutert med lærere på flere skoler, undertegnede har som tidligere lærer benyttet boka i undervisning på grunnkurs i hotell- og næringsmiddelfag, og mange synspunkter har blitt sammenfattet til det som ble grunnlaget for ny utgave.

Etter signaler fra dere som bruker boka har vi i denne reviderte utgaven valgt å vektlegge elementære områder som personlig hygiene i større grad. Dette er et viktig og grunnleggende område elevene må kjenne før de skal ut i arbeidslivet. Personlig hygiene er også en viktig kunnskap i dagliglivet. Boka innledes med dette temaet. Videre tar boka for seg hygienens og renholdets betydning for helsa vår og hvordan vi skal forebygge smitte og sykdommer.

Sentrale lover og forskrifter er endret og innført siden 1993, og boka har oppdaterte tall og tabeller fra Statens næringsmiddeltilsyn. Stoffet om lover og forskrifter er gjennomgått og godkjent av næringsmiddeltilsynet.

Denne utgaven er gjennomgått av eksterne språkkonsulenter med det mål å gjøre stoffet så lettforståelig og lett tilgjengelig som mulig uten at det har gått på bekostning av det faglige nivået.

De mest sentrale lover og forskrifter er omtalt, og vi oppfordrer i boka til å lese/hente fullstendige dokumenter på internett. Det er lagt opp til aktiv bruk av Internett blant annet ved å oppgi nettadresser hvor relevant faginformasjon finnes. Flere relevante nettadresser finnes som lenker på våre hjemmesider på Internett.

For at elevene skal kunne relatere fagstoffet til hverdagen sin, er det lagt opp til at de gjennom oppgaver og forsøk skal bruke kunnskapene sine til å analysere og vurdere sin egen adferd i produksjonslokalet/ kjøkkenet på skolen.

Hvert kapittel innledes med de målene og hovedmomentene som dekkes av kapitlet.

Vil du vite mer :  http://www.yrkeslitteratur.no/

Ditt tips er nå sendt til kim@steinhaug.com
Vi behandler din henvendelse, vennligst vent...
Tips en venn - Fyll ut feltene under å klikk "Send tips"
Ditt navn

Din epost
Venns navn

Venns epost
Kommentar
Tips en venn - Fyll ut feltene under å klikk "Send tips"
Ditt navn

Din epost
Venns navn

Venns epost
Kommentar
Prisvisning
Ekskl. MVA
Inkl. MVA


Vippsnummer 527389
527389
     


Easy Webshop er utviklet av Systemweb.no. | Informasjonskapsler | Retningslinjer for personvern | Mobilutgave